30-04-06

Een heerlijke avond

We hebben de laatste tijd echt wel zalige tijden met elkaar. Het is gewoon fantastisch dat wij elkaar terug ontdekken. Gevoelens die vroeger een beetje naar de achtergrond werden geschoven zijn terug gekomen. Soms moet een mens eens goed verschieten en is dan terug vertrokken, zo ook bij ons.

Mijn lieveke heeft de computer wat naar de achtergrond geschoven, maakt meer tijd voor mij, voor ons.

Gisterenavond was weer zo'n zalige avond. Kaarslicht, elkaar, de rest :) Het werd een avond vol ontdekking en we vielen voldaan en in elkaar verstrengeld in slaap. We keken naar elkaar en konden ons geluk niet op, ze straalde zoals altijd.

Deze morgen wakker geworden met een goed gevoel, lekker ontbijt gemaakt voor de kindjes en hun in de watten gelegd. Straks gaan ze optreden, scoutsoptreden voor de kleintjes en ze zijn nu al zenuwachtig. Ben eens benieuwd!

09:12 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

29-04-06

Vandaag was beter dan gisteren

Gisteren was dag die goed begon en slecht eindigde. De gesprekken met L deden echt goed, te voelen dat het meisje in één keer begon te beseffen wat haar vrouw haar aangedaan had was heel pijnlijk. Het doet goed met een lotgenote te praten, het doet goed je op te krikken aan iemand die voelt wat je voelt. Het doet pijn de pijn te voelen die jij ook voelt en toen mijn lieveke thuiskwam was ik in het begin redelijk goed gezind. De gesprekken met L waren goed geweest en we gingen op weg naar iemand die pech had met de computer.

We praatten wat, over alles natuurlijk. Twee mensen zoals wij moeten maar blijven praten over zaken ook al is het soms beter eens alles te laten bezinken. Op een bepaald moment begon het echt tot me door te dringen. Het kon niet meer in mijn hoofd blijven zitten en moest eruit. Ik heb me in tijden niet meer zo kwaad gevoeld en dat heeft ze mogen weten. Het doet nu nog pijn te denken aan hoe ik me voelde, ik wou gewoon weg zijn zoals de mijn gevoelens op dat moment. Weg!

We hadden knallende ruzie en kwamen thuis, vielen in slaap na heel wat gedoe en werden met een heel leeg gevoel wakker deze morgen. Ik voelde dat het deze morgen het keerpunt was in onze relatie. Het was alles of niks, erop of eronder. Ik wist dat ik op dat moment kon rennen en alles achterlaten maar ik kon ook vechten en heb het laatste gekozen. De woorden van mijn lieveke dat ik moest vechten voor haar, no matter what bleven in mijn hoofd bonzen en we gingen naar benden.

De kinderen keken ons wat verstrooid aan, hoe moet het toch geweest zijn voor hen ook de laatste dagen. Ze waren op zichzelf aangewezen want wij waren ergens anders. Ik voelde een diepe pijn toen ik me realiseerde dat de kinderen weer eens de dupe waren van alles en besloot om vanaf dat moment te stoppen met flippen. Ik moest sterk zijn voor hen maar ook voor mezelf. Geen zelfmedelijden meer maar ik wou mezelf opkrikken.

Mijn lieveke lichtte hen in en het deed deugd te horen uit haar mond dat ze zei dat ze spijt had en iets verkeerd had gedaan, daarvoor had ze maar gedaan alsof het niks was en ze niks verkeerd deed.

We kozen nog eens voor elkaar en ik voel dat er veel moet veranderen. We gaan in relatietherapie maar ook gaan we samen werken aan een manier om elkaar weer tegemoet te komen. Denken dat je een goede relatie hebt alleen is niet genoeg en dat beseffen we nu.

20:11 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Trouble with dreams ...

There's nothing that i wanna do

More than get alone and be with you

Trouble with dreams is they don't come true

And when they do they can't catch up to you

You don't need a thing from me

But i need something big from you

'cause you know i've got

An awful lot of big dreams

I'm walking down a lonely road

Clear to me now but i was never told

Trouble with dreams is you never know

When to hold on and when to let go

If you let me down it's alright

At least that leaves something for me

'cause you know i've got

An awful lot of big dreams

This is the life that i must lead now

Crossing fingers and wiping brow

Trouble with dreams is you can't pretend

Something with no beginning has an end

You don't need a thing from me

But i need something big from you

'cause you know i've got an awful lot of big dreams

19:59 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-04-06

For what it's worth

Dagen komen dagen gaan, ik voel me leeg en beroofd en een gevoel van onmacht heeft me overmeesterd. Dingen die waren zijn niet meer maar ik blijf niet bij de pakken zitten. Ik ga er alles aan doen om dit te overwinnen, met meer kracht dan ik de laatste dagen had. De tijd om hier doelloos voor me uit te staren zijn gedaan, een tijd waarin ik alles relativeer is aangebroken. Time will tell!

15:30 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Terug van weggeweest

Ik was inderdaad verdwenen, al mijn topics weggedaan. De laatste tijd had ik geen behoefte om te schrijven en zat met veel te veel in mijn hoofd. Vandaag voel ik dat ik terug wat zin heb om mijn zinnen neer te pennen.

De laatste tijd zijn er al zovel zaken geweest waardoor ik me slecht voelde. Mijn droomrelatie met mijn schat is geen droomrelatie. Ik ben bedrogen door haar maar moet erdoor.

Het is verschrikkelijk om te voelen dat er dingen achter je rug gebeuren, verschrikkelijk om alles te ontdekken. Wat niet verschrikkelijk is, is dat ik nu weet wat er gaande was en er nu eindelijk eens een stap vooruit wordt gezet.

Mijn schat stelde me teleur maar heeft heel veel spijt en we gaan hier echt aan werken om samen toch nog een toekomst te hebben. Ik ben teleurgesteld, verdrietig, soms gaat het, soms niet maar ik moet erdoor.

Wij moeten er door!

09:17 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |