02-05-06

Are you the one for me, are you the only one

Vandaag voor het eerst terug gaan werken en het valt heel goed mee. Tja, het is dan ook wel goed weer buiten en dat doet ook veel aan de stemming. Ik ben alleszins blij dat ik me wat goed voel vandaag en probeer nu te putten uit al die energie. Er moet nog zoveel gebeuren, voor de trouw vooral. Een dag of vijf geleden zou ik het niet voor mogelijk gehouden hebben toch nog te willen plannen. Toen zag ik alles somber in maar vandaag gaat het wat beter.Natuurlijk weet ik dat mijn stemming kan omslaan door een kleine bagatel, maar dan is dat zo hé, ik ga mijn gevoel eens niet altijd blokkeren en eens toegeven aanzowel negatieve als positieve gevoelens. Ik heb echt een paar heel goede vrienden en ik voel dat die volledig achter me staan, wat er ook gebeurt en dat heeft me nog eens een positieve schop in de goede richting gegeven.

Iemand graag zien is soms echt pijnlijk, er moet een gulden middenweg zijn tussen het verdriet en het geluk, die ga ik proberen vinden!

13:10 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Yes, I am the only one for you. Dat is wat mijn hart me zegt, mijn verstand, mijn ziel.
Er zijn dingen gebeurd die niet hadden mogen zijn. Toch, en dat weet je, ben ik ervan overtuigd dat de relatie die wij hebben hier alleen maar beter, sterker, mooier door zal worden.
Jij en ik zijn niet zomaar een koppel, we zijn een prachtig koppel, en dat is iets waar ik heel trots op ben...

Gepost door: Peggy | 02-05-06

vrienden Vrienden kan je hebben voor je leven!!Echte vrienden blijven je in alles steunen.Zet al die negatieve gedachten opzij.Jullie kunnen alles aan!

Gepost door: cedric | 02-05-06

De commentaren zijn gesloten.