03-05-06

En de beste prijs is voor ....

Wow, ik had niet gedacht dat liegen zo kon aanslepen. Het feit is dat ik al een paar keer belogen ben de laatste tijd en dat doet zeer. Maar het goede is dat ieveke nu probeert om eerlijk te zijn. Ik geloof haar, moet haar geloven hoe moeilijk dat ook is. Een paar mails en enkele chats met L & L verder heeft ze ingezien dat ze toch wel veel voor dat ander meisje voelde. Ze zegt dat ze het wegduwde, ik kan haar alleen maar proberen begrijpen.

De dingen die ik las hebben me wedereom veel pijn gedaan. Maar we moeten hier door. Ik heb een engelengeduld maar de duivel zit op mijn schouder momenteel en fluistert me af en toe slechte woordjes in.

Dat ik van haar hou is zeker een feit, haar vertrouwen zal ik pas na een lange tijd terug doen. Haar geloven dat ze het meent met mij en echt alles zal doen om dit goed te maken is mijn grootste wens en haar grootste opdracht momenteel.

Ik heb vandaag een heel goed gesprek gehad met twee van mijn beste vrienden. Een koppel die ook al door diepe dalen ging maar altijd maar terug voor elkaar kozen. Zij hebben me nog maar eens opgekrikt en me verzekerd dat als we dit overwinnen we alles kunnen overwinnen. Om het met hun woorden te zeggen: ieder huisje heeft zijn kruisje!

Op het werk is het fantastisch momenteel, veel werk en daar hou ik echt van. Het helpt me echt om alles van me te zetten. Terwijl mijn lieveke thuis plat ligt met de zere rug kan ik met de auto naar het werk ;-) Een verademing na al dat pendelen van de laatste tijd.

Het is stralend weer en niks kan mijn humeur verpesten, zelfs niet het feit dat ik daarnet eventjes niet wist wat ik zag toen ik sommige zaken las, nog maar eens. Maar nu moet het echt gedaan zijn, nu wil ik dat het stopt. Het is tijd voor lieveke om te kiezen.

21:06 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik volg jullie verhaal al eventjes en ik vind het knap hoe je ermee omgaat. Ik oordeel zeker niet over wie goed of wie fout is, want ik ken jullie niet, maar toch vind ik het knap hoe je erop reageert. Misschien ben je hier helemaal niks mee, maar toch wou ik het kwijt.
Sterkte & liefs. Ikke

Gepost door: Ikke | 03-05-06

Doorgaan! Als ge wilt praten, ge weet me te vinden he

Gepost door: Lisbeth | 03-05-06

De commentaren zijn gesloten.