06-05-06

Hot hot hot

Wat een lekker weer is het toch zeg. Vandaag zijn we uitgenodigd voor een receptie van één van mijn collega's, zij trouwt met haar vriendin. Het weer hebben ze alleszins al mee. Mensen wat is iedereen toch in paniek momenteel. De winkels lopen vol met mensen die veel te warme voeten hebben en daarom de nodige schoenen zoeken. Kleerwinkels zijn overbevolkt met mensen die zomerkledij sprokkelen. Jammer zijn de nodige geuren ook al aanwezig op sommige lijven :-(

De kinderen hebben het ook warm natuurlijk, die zieltjes kunnen dat temperatuurverschil meestal nog minder aan dan wij in feite. Daarom hebben we hen daarnet even afgezet aan het zwembad, kunnen ze eens goed afkoelen. Een ijsje achteraf zal hun ook deugd doen, daar wordt dan ook voor gezorgd.

Gisteren even met de directeur samengezeten op het werk. Er komt een job vrij op de personeelsadministratie en boekhouding. Een job die ik vroeger meer dan 6 jaar uitoefende en daarom wel terug zou zien zitten. Het gesprek was verhelderend, ik ga zeker meedingen naar het plaatsje. De positieve manier waarop de directeur me ontving deed me deugd en ik verliet het werk met en glimlach.

Ik heb echt zin om er terug in te vliegen. Ik wisselde mijn nogal stresserende en drukke job van vroeger in voor een heel kalme job die ik momenteel meer dan een jaar doen maar ik heb in feite de positieve stress nodig om me goed te voelen, dat heb ik gemerkt. Ik heb een uitdaging nodig en ik zal die uitdaging zeker vinden wanneer ik de job op de personeelsadministratie doe. Fingers Crossed!

15:29 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe uitdaging we duimen voor je mee.

Gepost door: anne en cedric | 07-05-06

Ik ook Dat zou echt heel tof voor je zijn Anja! Ik duim voor je mee met Anne en Cedric :-)

Gepost door: Patricia | 08-05-06

De commentaren zijn gesloten.