10-05-06

Mama verwennen

Vandaag was het mama haar verjaardag. Ik moet eerlijk zijn dat ik vorige jaren (eeuwen) haar verjaardag meer dan eens vergeten was maar ik wou het goed maken door haar deze keer zeker niet te vergeten. Meer nog, ik nam haar mee naar een toffe locatie om iets te gaan eten. Ze straalde van de aandacht, ik had ook een mooi plantje mee en iedereen die belde moest eraan geloven. Ze vertelde zeker 10 keer hetzelfde, haar dochter nam haar mee uit eten, .... Het deed me goed te zien dat ze het zo leuk vond. Toen ik wegreed riep ze nog: als het jouw verjaardag is gaan we eten en IK trakteer, wowie!!!!!

De band met mijn mama was vroeger nogal vaag, ik ben dan ook opgevoed bij mijn grootmoeder, maar de laatste jaren en zeker sinds ik zelf kinderen heb versta ik het mensje veel beter. Vroeger kon ik me niet voorstellen waarom ze in godsnaam toch zo vlug geërgerd was in mij, nu versta ik dat maar al te best.

Kinderen zijn nu eenmaal niet de gemakkelijkste wezens op aarde en vooral pubers kunnen het nogal "gemakkelijk" maken wanneer ze iets moeten doen. Ik herinner me mijn puberperiode nog heel goed. Ik vond dat ik veel te veel moest doen van mama.

Tijden veranderen, mensen veranderen. Eens je kinderen hebt, verandert je mening zeker!

19:25 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.