12-05-06

Kalm weekend?

Na de druk bezette weekends en werkweken is het tijd om eens wat kalmer aan te doen. Dit weekend wil ik vooral in mijn tuin werken en wat thuis. Ik weet het, het klinkt echt wel saai natuurlijk maar na die bewogen weken zal het deugd doen om eens wat minder gas te geven. In de tuin werken is echt wel hard labeur want ik moet nog ALLES doen, ik had de afgelopen weken echt geen zin om met ontspanning bezig te zijn, al had me dat misschien wat meer deugd gedaan dan al dat kniezen. Gelukkig is mijn oudste zoontje echt wel vastberaden mee te helpen, hij wil binnenkort naar zijn eerste fuif en heeft geld nodig en moet daar de nodige klusjes voor doen. Ik denk dat ik met hem nog zal afzien wanneer hij weer eens vraagt wat hij kan doen ;-).

Ondertussen hebben mijn lieveke en ik ook besloten om dit weekend aan elkaar te wijden. De veelbelovende smsje die ik kreeg hebben me alleszins warm gekregen ;-)

Op gebied van liefde gaat het dan ook wel heel goed tussen ons, veel praten heeft geleid tot een consensus waar we beiden kunnen mee leven. Lieveke je moet me maar verbeteren indien het niet zo is maar ik denk dat we elkaar wel een beetje terugvonden? De onzekere, rare tijd is voorbij en langzaam begint het leven zoals ervoor terug.

Ik ben na de zaken die gebeurd zijn niet meer van plan om nog verder te zoeken naar bewijzen van haar schuld. Ik ben het beu om haar account af te schuimen en weer iets te vinden die me niet aanstaat. Om het met haar woorden te zeggen: ik wil het goedmaken, maar je moet me een kans geven!

Ze verdient die kans wel vind ik :-)

15:17 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi zo ik heb dat hier zo'n beke zitten volgen en ik denk ook dat jullie erover zijn. Per slot van rekening, dat mag wel zeker. Jullie trouwen binnenkort.
Profiteer van jullie weekend!

Gepost door: Martientje | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.