14-05-06

Do you need me .... I can really move

Het was een leuk weekend. Overladen met kinderdingens. Er was een eerste communiefeest van een vriendinneke van sofie. We zijn er naartoe gegaan. Sofie het arme schaap voelde zich sinds deze middag niet meer goed. Het kind vocht tegen het gevoel en ook al zei ik dat ze beter zou thuisblijven, gaan zou ze. Ik herken er dingen in van mijn schatje, als die iets in haar hoofd steekt dan is ze koppig, en doen zal ze het!

We kwamen toe, allemaal mensen die we niet kennen natuurlijk en het is altijd een beetje raar toe te komen als lesbisch koppel als je weet dat er niemand is die ook zo is. Oh, het is gewoon raar om ergens binnen te komen als iedereen elkaar kent en jij niemand.

Ik heb het toch naast me neergelegd en in feite was iedereen redelijk vriendelijk. Toch was het voor sofie wel echt tijd dat we naar huis gingen en ze is dan ook direct haar bed in gemoeten met een lepel junifen. Het arme schaap, maar ik vind het zo moedig dat ze zich zo goed gehouden heeft. Way to go SOFIEKE!!

Ondertussen hebben mijn schat en ik al veel kunnen praten. Er was een klein tijdje geleden iets waardoor ik niks kon zeggen, ik blokkeerde in feite. Een blok op mijn babbelsessies. Je moet weten dat ik echt een enorm babbelkieken ben, ik wil over alles praten maar dat ging niet meer.

Nu is het juist het tegenovergestelde, ik wil praten, praten, praten en nog eens praten. Ik wil alles zo graag verstaan en het is zalig dat ik niet meer dat kwaad gevoel heb terwijl zij uitlegt! Ik voel me natuurlijk soms wel echt rot als ze dingen zegt die me pijn doen maar ik probeer me echt af te zetten van dat gevoel want ik mag niet alleen meer denken aan alles wat ze gedaan heeft, ik moet verder en ik moet verstaan waarom het gebeurde en ik moet echt wel inzien dat het iedereen kan overkomen. Ze doet dan ook alles om me terug een goed gevoel te geven.

Ook wat gekeken op internet naar onze locatie voor onze huwelijkreis. Het is toch zo spannend om alles een beetje te plannen en weet je wat, de periode dat wij er zijn is het juist gay pride. We kunnen dus de gay pride meepikken. Tof zeg!! We zijn alleszins al goed geïnformeerd over alles en ik weet nu al zeker dat het een zalige 3 dagen zullen worden.

Ik zou heel graag de dag voor we vertrekken ook nog een nacht in het sheritonhotel doorbrengen op zaventem. Het zal zalig zijn dat we niet moeten rushen juist voor we vertrekken want we vertrekken redelijk vroeg en het zou zalig zijn om de dag nadat we trouwen toch alleen te zijn. Ik zei hiervoor altijd dat het me niet kon schelen om midden in de week te trouwen en zo maar in feite zou het misschien beter geweest zijn dat we dat niet hadden gedaan. Het zal onze dag worden, het zal zalig zijn maar weten dat de dag erna je kinderen naar school moeten en je de nacht nadat je getrouwd bent in je eigen bed moet slapen en de sleur gewoon doorgaat is maf!

Ik ben alleszins blij dat we toch op reis gaan, al is het maar heel kort, we gingen normaal gezien niet op reis gaan. Het zal goed doen even alleen te zijn.

Ik kijk er zo naar uit om te trouwen, echt enorm. Ik weet dat ik het goede doe door te trouwen met iemand die ik zo graag zie dat ik kippevel krijg als ik denk aan alles, echt een goed gevoel omdat ik voel dat het is wat ik wil.

Ik hou zoveel van haar ..... love is a splendid thing!!!

20:23 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.