14-05-06

Katten en bloemen

Ik kan geen enkele bloem meer kopen voor mijn lief of de katten maken die kapot. Het is gewoon niet te doen.

Zo heb ik nu een bloemetje gekregen van sofie die in de tuin van onze buren wat gesprokkeld had om ons te verrassen. Jammer genoeg is het een bloem die verschrikkelijk veel kleurstoffen bevat. Als je denkt dat de mensen in de woestijn bloemen gebruiken om hun kleren te kleuren weet je wel dat er veel kleur in een bloem kan zitten.

Zo loopt mijn grijs gestreepte kat al de hele dag rond met een gele snoet. Ik doe alles om de bloemen een beetje uit hun buurt te zetten en het frustreert me soms echt dat ik nooit een mooie bloem of plant kan kopen zonder dat die twee ze kapot bijten. Het zijn en blijven dieren die niet luisteren hé en me kwaad maken op schepsels die niet beter weten doe ik liever niet.

Misschien moet ik maar eens die dingen kopen die zogezegd katten afschrikken ?? Een soort van lolly die je in de aarde steekt en een geur afscheidt die voor katten allerminst gezellig is?

Cats will be cats!!

Nu we juist in een periode zijn dat onze kleinste dochter groot genoeg is om niet met alles rond te lopen en kapot te maken zijn het de katten, hahahah, echt wel grappig in feite!

20:44 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

tante kaat een beetje koffiegruis helpt.

Gepost door: lisbeth | 15-05-06

tante kaat bedankt Ik zal dan maar eens koffie zetten hé! Ik ben iemand die enkel thee drinkt en dan ook niet teveel

Gepost door: anja | 17-05-06

De commentaren zijn gesloten.