23-05-06

Na regen komt zonneschijn??

Vrienden vragen het me constant: hoe is het nu met je? Ewel, ik kan eerlijk zeggen dat mijn humeur draait zoals de wind over de oceaan!

Het ene moment is het picco bello, niks aan de hand en het andere moment zit ik in zak en as. Ik weet dat het nu een echt toffe periode voor mij is. Ik voel me zo goed omdat het zo goed gaat met mijn lieveke. Ik voel me zo goed omdat ons sexleven echt in de lift zit! Ik voel me zo goed omdat ik ga trouwen! Ik voel me zo goed ......

Maar waarom bekruipt me soms dat angstzweet dat ik weer wat zal ontdekken? Ik weet dat ik nu echt wel hulp nodig heb van iemand die met me praat, zodat ik die zwarte gedachten voor eens en altijd kan verdrijven. Ik zie het nog altijd als het duiveltje dat op mijn schouder zit en me slechte dingen influistert.

Mijn lieveke verstaat me, ze begrijpt dat ik zo ben nu, ze zegt dat ze het alleen aan haarzelf te danken heeft, maar ik heb me nog nooit zo gevoeld en ik vind het GRIEZELIG, beangstigend dat dat gevoel me gewoon overneemt! Ik ben veel dingen maar het meest van alles ben ik een controlefreak en dat mijn lichaam nu meer baas is dan ik vind ik echt heel raar.

Ik ga genieten van alle positieve momenten en probeer echt niet te denken aan die enkele keren dat ik doorflip!

11:59 Gepost door Anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Samen ... ... gaan we er wel doorgeraken!!! De moeilijkste stap (alhoewel voor jou volgens mij de makkelijkste) was volgens mij de beslissing of je nog met me wilde trouwen.
Zoals gezegd, probeer je nu maar niet aan te trekken dat je af en toe nog eens twijfelt, dat is mijn schuld en je weet dat ik dat wil rechtzetten. Je zegt dat je me misschien nooit meer zal vertrouwen, wel daar neem ik geen genoegen mee, ik zal je bewijzen dat ik het waard ben. ECHT!
Morgen binnen vier weken is het onze grote dag, ik ben er klaar voor (al moet ik praktisch nog wel één en ander regelen natuurlijk maar anders zou ik ik niet zijn he).
Ik ben echt klaar voor een leven samen met jou, met onze kindjes, een leven vol liefde en geluk (amai, wat een hoog bond-zonder-naamgehalte, haha).

Gepost door: Peggy | 23-05-06

Beter laat dan nooit ... mijn reaktie Blij dat jullie elkaar begrepen hebben en dat het jullie nu goed gaat ... inspirerend ook.

Gepost door: twilightsinger | 22-10-06

De commentaren zijn gesloten.